Eki 2020
2020-2021 Güz Dönemi Bilimsel Hazırlık ders kayıtları için yapılması gerekenler

Bilimsel Hazırlık kayıt formu (formu açarken browser olarak Chrome kullanmanız önerilir) program koordinatörünün bilgisi dahilinde doldurulup imzalatılarak mail ile aytenuyar@itu.edu.tr adresine 12 - 16 Ekim 2020 Tarihleri arasında gönderilmesi gerekmektedir. Formunu zamanında gönderen öğrencilerin ders kayıtları 19-23 Ekim 2020 Tarihleri arasında yapılacaktır. Daha öncesinde ders kaydı için talepte bulunulmaması gerekmektedir.

* Forma Yüksek Lisans veya Doktora dersleri yazılamaz, yazılan derslerin kaydı yapılamaz

* CRN si olmayan derslerin kaydı yapılmaz

* Forma yazılan dersler arasında zaman açısından kesinlikle çakışma olmaması (1 dakika bile) gerekir aksi taktirde kayıt yapılamaz

* Formda sadece program koordinatörünün imzası yeterlidir, ayrıca danışman imzasına gerek yoktur.

* Öğrencinin Bilimsel Hazırlık olup olmayacağı, alacağı dersler gibi konularda danışabileceği yetkili program koordinatörüdür. Program koordinatörleri bilgisine ilgili enstitülerin web sayfasından ulaşılabilir

Lisans seviyesinde açılan derslere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Lisans ders programı

Bağlantıya ilgili adresten ulaşılabilir.