imkanlar
04
Şub 2016
NI - Yazılım Tabanlı Kablosuz Haberleşme Sistemleri ve Uygulamaları Tanıtım Semineri

NI - Yazılım Tabanlı Kablosuz Haberleşme Sistemleri ve Uygulamaları Tanıtım Semineri Candan Caner tarafından 27 Kasım 2015 Cuma günü saat 10:30'da Bilişim Enstitüsü, 407 no'lu salonda (4. Kat) yapılacaktır.


NI Hakkında

National Instruments (ks. NI), mühendis ve bilim insanlarının ölçüm, test, kontrol ve gömülü sistem uygulamalarıyla ilgili tasarım, prototip ve nihai kurulumlarında kullanılan yöntemlerin formunu değiştirmektedir. NI grafiksel sistem tasarım araçlarını (ks. GSD) ve modüler donanımlarını kullanan, 30.000’i aşan farklı şirket çatısı altındaki müşterilerimiz her geçen yıl ürün geliştirme çalışmalarını basitleştirmekte, üretkenliklerini artırmakta ve ürünlerinin pazara sunulma sürelerini önemli ölçüde azaltmaktadırlar.Merkezi Texas eyaletinin Austin kentinde bulunan NI; 6.000’i aşan çalışanının katkısıyla 40’dan fazla ülkede faaliyetini sürdürmektedir.

Konu

Gelin ve en son teknolojiyi ve teknolojik gelişmeleri National Instruments’tan dinleyin ve National Instruments’ın “Grafik Sistem Tasarım” platformunu keşfedin. Bu platform-tabanlı yaklaşım ölçüm ve kontrol, sistem içi test, haberleşme, gömülü sistemler, kontrol veya bu uygulamaların herhangi bir birleşimini gerektiren tüm sistemlerin geliştirilmesinin hızlanmasını sağlayacaktır.

Toplantı Programı:
National Instruments’ın Tanıtımı
Grafik Sistem Tasarımı
NI Yazılım Tabanlı Kablosuz Haberleşme (SDR) Araştırma Ürünlerinin Tanıtımı:
• NI USRP
• NI PXI Platformu ve RF Modülleri
• NI RIO Kontrolcü ve RF Modülleri
NI Kablosuz Haberleşme Yazılım Ürünlerinin Tanıtımı:
• LabVIEW Communications System Design Suite
• NI LabVIEW GSM/LTE/802.11 Toolkitleri
• LabVIEW FPGA ve NI Linux Real-Time Modülleri
Uygulama Referansları:
• SDR Uygulama Referansları

Kısa Biyografi

Candan Caner (Mr.) received his B.Sc. in Electrical-Electronics Engineering from Ege University in 2006, then a master of electronics engineering from Airforce Academy in 2015. In 2007, he joined National Instruments as an Applications Engineer providing technical support, training and consultation to NIs clients in Turkey. In 2011 he has been promoted to Field Sales Engineer role, where he developed and explored with a focus on government, industrial, and academic research applications covering Thrace and Istanbul territory. He has been working as a Senior FSE position since 2014 and managing Turkey's academic business and NI's alliance partners in his current role.