Kas 2018
13 Kasım'da Dr. Eylem Erdoğan'ın "Shedding Light on Future Wireless Communications: Free space optical communications within Non-Terrestrial Networks" başlıklı BLU 596 Seminerleri Açılış Konuşması

Konuşmacı: Dr. Eylem Erdoğan
Gün - Saat: 13 Kasım Salı günü Saat 13.30
Başlık: Shedding Light on Future Wireless Communications: Free space optical communications within Non-Terrestrial Networks

Konuşmacının kısa biyografisi:

“Dr. Eylem Erdoğan doktorasını 2014 yılında Kadir Has üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümünde aldıktan sonra Thunder Bay, Ontario, Kanada’da bulunan Lakehead üniversitesi, Elektrik Mühendisliği bölümünde 2 yıla yakın bir süre boyunca doktora sonrası araştırmacı olarak çalışmalarda bulundu. Kendisi şu anda İstanbul Medeniyet Üniversitesinde Dr. Öğr. Görevlisi olarak çalışmaktadır. Dr. Erdoğan IEEE’nin düzenlediği IEEE Global Communications Conference ve European Signal Processing Conference gibi önemli konferanslarda teknik komite üyesi olarak görev yaptı. Kablosuz röleli yapılar, drone haberleşmemesi, ve optik haberleşme gibi ilgili konularla ilgilenen Dr. Erdoğan’ın yazarlığını yaptığı 20’den fazla ulusal ve uluslararası akademik yayını bulunmaktadır.”

eylem1  eylem2